Skal de hårde måneder gøres lidt lettere ?

Hvem har ikke prøvet de hårde måneder hvor kontoen skriger af os ?

Hvis du gerne vil give dig selv lidt mere luft på i måneder hvor det hele er lidt mere stramt, så findes der langt bedre måder end et forbrugslån. Det kan være det er køleskabet der er stået af eller måske skal der nye sommerdæk på bilen. Der kan komme nogle regninger du ikke lige regnede med. Dermed kan budgettet blive helt ødelagt for den måned. Det er så her det kunne være smart at flytte dine udgifter lidt. Det kan lyde lidt som utopie, men det er faktisk ret nemt at få netop dette.

Du kan i dag få en konto du kan bruge når der er behov. Den er til de måneder hvor du trænger til at skubbe din betalinger. Du kan med den smarte konto fra f.eks viabill lave alle dine onlinekøb på afbetaling. Stort set alle danske shops tager den smarte måde at betale på. Så du kan dermed købe alt på afbetalign. Det gælder tøj, sko, møbler, elektronik, frækt lingeri, køleskabe, nips og endda sexlegetøj

Hvordan skal du bruge den smarte måde at betale på?

Det er utrolig nemt at bruge den smarte afbetalingskonto. Den virker dybest set på samme måde som et kort eller mobilepay. Du smider dine varer i kurven som du plejer og går til kassen. Her skal du så vælge den nye måde at betale på. Det gør at du ikke får pengene trukket på din konto. Når du betaler med den nye konto lægges alle køb sammen til en fælles afbetaling. Når alle dine køb er foretaget, logger du såmed blot ind og afgører hvor hurtigt du vil betale retur. Du kan sætte det til de antal måneder det skal splittes over. Det deles nu op i små bidder og trækkes hver måned automatisk.