Sikkerheds paraply til børn fra Paraplybutiks Kids serie

Simpel og stærk gul paraply designet af FARE, specielt til børn. Paraplyen har et høj kvalitets vindsikkerhed, som skabes af et fleksibelt rammesystem, en ramme med stærke fiberglas ribber og et forkromet stål skaft. Paraplyen fås i gul for den optimale synlighed i trafikken, hvor den stærke farve giver et skarpt genskær ved lys fra en bil. Udover gul fås paraplyen i fire andre farver, multifarvet, magenta, navy, grøn og rød. Skærmen er produceret i 100% polyester pongee, som er det optimale materiale til paraplyer. Paraplyens fulde diameter er 73 cm og dens lukkede længde er 62 cm, altså en lille paraply, som passer perfekt til dit barn.

Denne gul børneparaply er det perfekte valg, hvis du leder efter en paraply til dit barn og ønsker at træffe det mest sikre og uheldsforebyggende valg.

Send dit barn ud i alt slags vejr

Denne paraply er lavet med en ekstra standhaftig og sikker åbningsmekanisme til børn, men dette er ikke det eneste, som er blevet gjort for at sikre en sikker omgang med børn. Derudover har FARE også tænkt på “dubber” til alle spidser på paraplyen. Dette eliminere chancen for at skulle kunne stikke eller blive stukket af paraplyen.

Det er lykkedes FARE at skabe en vindsikker teknologi, som gør paraplyen i stand til at overleve alt slags vejr og vind. Ribberne i skærmen er lavet af fibertech, som er FARE’s personlige kvalitetsstempel på fiberglas i god kvalitet. Det smarte ved denne teknologi er et utroligt fleksibelt materiale og egner sig derfor perfekt til vind området. Ved ekstrem vind vil skærmen folde sig omvendt ud og forebygge at ribberne hverken knækker eller bøjes.

Med den blå børneparaply kommer dit barn befærde sig udendørs, selv når det dårlige vejr rammer. Paraplyen i det lækre design og gode kvalitet er paraplyen ideel til at bekæmpe regnen. Den lille dreng eller pige behøver ikke være bange for at blive våd, når først det har anskaffet fået denne børne paraply i en af de tilgængelige 5 farver.

Paraplyen er altid praktisk at have med sig, da man aldrig ved, hvornår regnen rammer. Om man så går tur med fritidsklubben eller står i skolen i frikvarteret eller er på vej hjem fra skole, så er den altid god at have med sig. For sølle 89 kr. kan barnet helt undgå at blive drivvåd i en situation, hvor hun kunne have brugt en fx rød børne paraply.

Køb her en elegant smuk børneparaply

Udover paraplyens praktiske egenskaber har den et utrolig lækkert og moderne design. Paraplyen er blå, gul, rød, grøn, magenta, eller multi farvet, men har nogle finurlige detaljer, der gør den til noget særligt.