Få en bedre søvn med en topmadras

Det er vigtigt at få en god søvn hver eneste nat. Det øger koncentrationsevnen, hukommelsen, det forebygger livsstilssygdomme, og så lader det dine batterier op. Men hvordan får du den helt rette søvn? Det kigger vi på herunder.

En god madras er første og vigtigste skridt

Du må aldrig gå på kompromis med din søvn. Får du ikke den nødvendige søvn, vil du blive irriteret og generelt performer dårligt i mange aspekter af dit liv, og det skal vi undgå. Brug derfor tid på at finde den rette topmadras til din krop. Skal den være hård eller blød?

Det er forskelligt, hvordan din krop reagerer, og derfor skal du ikke bare købe den første og bedste, men altså lave noget research. Den rette topmadras vil også sikre, at du undgår rygproblemer m.m., og det kan derfor klart anbefales, at du dykker ordentlig ned i de mange muligheder på markedet.

Har du brug for mere hjælp, inden du går på jagt efter en topmadras, kan du læse denne artikel på Finans.dk.

Pak mobilen væk inden sengetid

Lyset fra mobilen sætter vores aktivitet i hjernen i gang, og det gør, at din krop har sværere ved at falde til ro. Netop derfor skal du undgå at ligge i sengen og se på din mobil, inden du skal til drømmeland. Det gør, at du vil falde langsommere i søvn, ligesom det vil tage dig mere tid at komme ned i den dybe søvn. Læs eventuelt en bog eller forbered tøj, din taske eller lignende til dagen efter.

Få 7-8 timers søvn hver nat

Det går ikke, at du kun får 6 timer eller mindre hver nat. Det er ikke holdbart, og selvom det måske går okay i nogle få dage, vil det på lang sigt påvirke både din fysiske- samt psykiske form på en meget negativ måde.

God søvn er alfa og omega, så tag ovenstående råd til dig.