Den sjove fest i telt

Det er sommer og tid til at feste. Du får her nogle tips til, hvordan du holder en sjov fest.

Når solen titter frem, og sommeren er over os, så er tiden endelig kommet, hvor invitationerne til sommerfesterne vælter ind. Med sol og sommer følger for mange danskere nemlig kolde bajere og havefester i festtelte fra den lokale teltudlejning.

Men nu er det din tur til at holde havefest, og du ønsker, at den bliver så sjov som overhovedet mulig. Du har over sommeren været til mange fester, men denne her skal overgå dine venners. Den skal være mindeværdig og sjov. Du får her nogle nemme tips til, hvordan den bliver sjov for både dig og dine gæster.

Kvalitet frem for kvantitet

Du behøver ikke nødvendigvis at finde den store pengepung frem for at holde en god og sjov fest, der skriger af kvalitet. Det er ikke så meget dyrere i et festbudget at købe ordentlige råvarer – hvad enten du selv har tænkt dig at lave maden eller bestiller udefra. Der er dog en kæmpe forskel på smagsoplevelsen, der også kan føre til et bedre festhumør i sidste ende.

Stoleleg under middagen

Vælger du at holde en fest, hvor der serveres mad – og måske endda flere retter – så kan du med fordel sørge for, at gæsterne skifter pladser undervejs. Det gør det oftest hyggeligere og sjovere, at gæsterne får mulighed for at snakke med nogle forskellige under middagen i festteltet fra telttilfest.dk.

Vær kreativ og overrask gæsterne

Enhver god fest har et kreativt indslag og et par sjove overraskelser i ærmet. Det kan være, at du overrasker gæsterne med, at de skal lave deres egen mad, eller det kan være et professionelt indslag som enten en god DJ eller liveband. Mulighederne er mange, og det kræver blot, at du går i dit kreative hjørne og tænker på nogle sjove indslag og overraskelser. Det vinder typisk gæsternes gode festhumør og gør festen mindeværdig.

Hav styr på musikken

Der er intet værre for festgæster at komme til en fest, hvor musikken sejler. Det er ikke en god løsning at lade gæsterne skifte musik løbende, for det giver med 99% sikkerhed problemer, da musiksmage meget hurtigt kan krydse klinger.

Derfor bør du enten bestille en professionel DJ, et liveband eller hvis budgettet ikke er så højt, så lav i det mindste flere forskellige playlister, som du kan sætte på i løbet af aftenen, så alle bliver glade og tilfredse på dansegulvet.

Drinks i baren

Det er et af de vigtigste punkter til en vellykket og sjov fest. Ja, der skal naturligvis være en bar, og der skal være mulighed for at vælge forskellige drinks og drikkevarer. Ellers kører gæsterne trætte i den lunkne øl, som de selv har medbragt.

Sørg for at købe ind til forskellige drinks, og for at gøre det til en oplevelse for gæsterne, så lav med fordel nogle drinkskort, så folk både kan se, hvad du kan tilbyde af drinks, men måske endda selv lære at blande en god og populær drink. Det giver pluspoint i bogen!