De 4 trin til at gøre dit websted mere indbydende

Mange mennesker er interesserede i at starte deres egen webshop, men ved ikke, hvor de skal starte. Hvis du er en af disse mennesker, så er denne artikel for dig! Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til at gøre din hjemmeside mere indbydende og tilgængelig for besøgende. Vi vil nævne 4 vigtige trin til at gøre din hjemmeside mere indbydende i dag!

Sørg for at gøre hjemmesiden brugervenlig

Når din besøgende kommer ind på din side, så er det vigtigt, at du ikke forvirrer ham/hende. Gør det så nemt som muligt for den besøgende at navigere rundt på siden, så de kan finde frem til det, de gerne vil, på kun få klik. Jo flere gange de skal klikke rundt, jo større chance er der for at de forlader din side og finder en konkurrent!

Skab blikfang med billeder

Når en besøgende kommer ind på din side, så kan du skabe et godt blikfang i form af et frontbillede. Sørg for, at billederne er relevante og i god opløsning. Og vigtigst af alt: Sørg for, at linket på billedet virker, så den nysgerrige person ikke ender på en tom side. Husk nu også at lave et kort link, som er mere indbydende.

Giv en rabat eller gave

En god og effektiv måde at lokke en besøgende (og måske kommende kunde) er ved at tilbyde en rabatkode eller en gave til deres ordre. På den måde føler den besøgende, at de bliver belønnet for at handle i netop din webshop.

Opdater indeholdet jævnligt

En vigtigt faktor er, at man ofte skaber nyt indhold på webshoppen. Det må aldrig gå hen og blive kedeligt for den besøgende. Det kan nemt gøres ved at udskifte billederne lave nye tilbud eller informer dine kunder om nye varer. Det kan godt betale sig, for hvis kunderne keder sig, når de besøger din hjemmeside, så er der stor chance for, at de hellere vil besøge en konkurrent, og det er vi ikke interesseret i!