Alt, hvad du bør vide om Shopify

Shopify er en e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at oprette din onlinebutik. Den er nem at bruge og har mange funktioner, men der findes andre muligheder, hvis Shopify ikke passer til dig. I denne artikel giver vi dig fordele og ulemper ved at bruge Shopify, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvilken mulighed der er bedst for din virksomhed!-

Shopify er let at bruge og har en lang række funktioner

Det kan integreres med mange tredjepartsapps, herunder Google Analytics til sporing af trafikdata fra dit websted

Der er også indbygget e-handelsanalyse, så du kan se, hvor godt hvert enkelt produkt sælger, og hvilke produkter der bør få mere opmærksomhed, Shopify er en god mulighed at bruge, men det er måske ikke for alle.

Hvis du allerede bruger en anden e-handelsplatform og har etablerede brugere på det pågældende websted, kan det give problemer med dine trafikdata eller salgsrapporter at skifte til Shopify. Du ville også miste de kunder, der besøger din anden butik.

Ikke kompatibel med Paypal

Du har heller ikke så meget kontrol over udseendet og indtrykket af dit websted. Dette kan være en ulempe, hvis du vil sikre dig, at dit websted skiller sig ud fra alle de andre i din branche. Webshop-ejere, der bruger PayPal til deres transaktioner, bør vide, at PayPal ikke tillader sine brugere at bruge deres service med Shopify. Det betyder, at du er nødt til at vælge en anden betalingsprocessor til dit websted, hvis du bruger Shopify.

Shopify er så populært, fordi det er så nemt og enkelt at bruge. Det kræver lige, at man sætter sig ind i systemet, men når først man har lært det, så fungerer det bare. Hvis du ikke selv har tålmodighed eller til at lave en Shopify webshop, så kan du også få et webbureau til at sætte det op for dig.