Ny stil til kontoret 

 

Ny stil til kontoret 

Hvis du er træt af den velkendte skjorte til kontoret, så burde du lede efter en ny stil, så du altid føler dig frisk og fuld med selvtillid. Har du nogensinde overvejet en turtleneck til din næste dag på kontoret? Jeg kan sige med sikkerhed, at din arbejdsplads er klar til denne type trøje. Turtlenecks er forholdsvis ny på de danske arbejdspladser, da man typisk har holdt sig til klassikere. Med klassikere menes der, at der befinder sig en fast mode inden for kontorarbejde, da man skal repræsentere til sin virksomhed på en moderigtig vis, eftersom medarbejdere som regel er en del virksomhedens ansigt udad til. De fleste arbejdspladser vil gerne fastholde en formel og stilrene struktur på kontoret, hvorfor skjorter og polo shirts altid har været de fortrukne valg for medarbejdere. Men her vil jeg argumentere for at turtlenecks er ved at kæmpe sig ind på markedet, da det med sit simple design går perfekt sammen med bukser samt fastholder en formel stil. Man ser derfor også flere og flere som begynder at kombinere turtlenecks med diverse jakker og jeans på de danske arbejdspladser. Udover at en lækker og simpel stil, så er turtlenecks også yderst behagelig at have på, hvilket også er ultra vigtigt for mange, da man arbejder bedst når man føler sig godt tilpas.  

 

Perfekt til byen 

Men turtlenecks er ikke kun fremstillet til brug på kontoret. Det simple og stilrene design gør trøjen perfekt til en bytur. Der befinder sig ofte krav og regler for beklædning de fleste steder i byen, da man ønsker at holde en bestemt stil og som man ser hos virksomheder, så repræsenterer ens gæster eller kunder klubben. Der befinder derfor tit og ofte krav til at kunderne kommer iført lækkert og fint tøj, så andre også får lyst til at kommer derhen. Her passer en turtleneck helt perfekt ind, da man ved lethed kan kombinere den med en blazzer og fine busker, hvortil man får et formelt outfit.  

 

Behagelig beklædningen til sport  

Det er ikke så ofte man ser det længere, men flere sportsudøvere har faktisk gjort brug af turtlenecks til sport. Eksempelvis har Tiger Woods gjort brug af turtlenecks flere gange gennem hans karrierer