Kærlighedskugler

Kærlighedskugler kan som sagt købes i mange varianter og ligeledes i mange prisklasser. Vi anbefaler, at du sætter dig kort ind i hvad de enkelte kan, og herefter prøver dig frem. Det er umiddelbart svært at give et entydigt svar på, hvad top 5 af kærlighedskugler er, da det simpelthen afhænger af hvordan din krop er sat sammen.

De produkter vi har billeder af i dette indlæg hører blandt til de mest solgte og må derfor antages at være de mest populære på det danske marked. Dem finder du via nedenstående link, og fordelen med dem, som du vil se er nemlig, at de forskellige har mange egenskaber. Det betyder selvfølgelig, at ønsker du en med vibrerende effekt. Eller blot en mere stille og rolig for at komme igang, så er alt muligt. Husk at trykke dig ind på den kategori der passer bedst til dig, så hvis du har prøvet kærlighedskugler før, så kig på menuen ”øvet” og hvis du ikke har prøvet det før, men ønsker at starte med et opstartssæt, så tryk på ”begynder”.

Hvis det skulle vise sig, at du mangler svar på nogle væsentligt spørgsmål omkring kærlighedskugler står vi selvfølgelig til rådighed, og du er derfor mere end velkommen til at kontakte os på vores mail eller via nedenstående diskussions formular.

Vores anmeldere påpeger, at mange ikke rigtigt ved hvad kærlighedskugler egentligt er, eller hvordan de ser ud. Derfor har vi valgt at fremvise denne video, som tager dig i hånden og fortæller kort hvad formålet egentligt er med disse fantastiske kærligheds kugler. Tag dig den tid og se nedenstående, som medstifteren af sinful i øvrigt har lavet:

Knibekugler

Knibekugler er som tidligere nævnt et synonym for kærlighedskugler, så der er helt korrekt tale om samme produkt. Faktisk er knibekugler anbefalet af jordmødre såvel som læger, da man som sagt stimulere sit underliv og samtidig træner det. Du får altså et toptrænet underliv, som er klar til livets udfordringer. Og der er ingen tvivl, om at et mere trænet underliv giver dig et sexdrive som aldrig før.

Det fungere i praksis således, som ovenstående video siger det. At knibekuglerne er fremstillet i medicinsk silikone. Hvor der i knibekuglerne er indbygget metalkugler, som tvinger dig til at knibe sammen således de ikke ‘ryger’ ud af dig. Der findes ligeledes som hun viser forskellige ‘sværhedsgrader’ alt afhængigt af hvor god du er til at benytte dem. Jo tidligere vil du kunne bruge den helt lille version, som må siges at være det aller sværeste.

Ingen af vores anmeldere er nået dertil endnu – men ligesom med de fleste ting man køber, og får at vide er svære, så startede de med denne, og måtte bare hurtigt konkludere at de simpelthen var nødsaget til at øve sig på de lidt nemmere versioner før de kunne tillade sig at gå igang med den helt svære version.