Hvad ønsker du dig?

Hvad du ønsker, skal du få – er det ikke sådan, der er et ordsprog, der lyder? Det er dog langt fra altid, at det er sådan, det forholder sig – det er vi i hvert fald mange mennesker, der erfarer hver eneste dag. Vi får nemlig ikke altid, hvad vi ønsker os, men sommetider er det mest af alt fordi, at vi har glemt at fortælle, hvad det er, vi gerne vil have.

Det er noget, der kan gøres noget ved. “Hvad skal jeg ønske mig?” – det er et spørgsmål, vi alle bør stille os selv, og vi bør også gøre det igen og igen, for det er simpelthen så usædvanligt vigtigt. Vi må tænke os godt om, så vi kan give vore kære muligheden for at finde de bedst tænkelige gaver til os.

Vi må sørge for at gøre forarbejdet godt, for hvis vi ikke gør det, kan det også ende med, at vi får noget, vi ikke vil have, og det er der ingen, der vil bryde sig om.

Find de bedste ønsker

Det handler om at finde de bedste ønsker hvem. Man kan ønske sig lige til, man vil, og man kan ønske sig både dyre og billige gaver. Dog bør man også tænke sig om, så man ikke ender med at ønske sig noget, der er alt for dyrt.

Det kan nemlig gøre nogle gavegivere forlegne – særligt hvis de ikke har råd til det. Man skal derfor sørge for at tænke sig så godt om som muligt og samtidig have gaveønsker i alle prisklasser. Hvis man er god, kan man jo også godt tillade sig selv at ønske sig noget, der slet ikke koster penge.

Man kan i hvert fald prøve det af og så se, hvad der sker. Det er altid svært at finde på gode ønsker, og man bør hente lidt hjælp online. Så kan man pludselig komme i tanker om noget, man slet ikke anede, at man gerne ville have.

Læg hovedet i blød – og find på ønsker

Da det kan være svært at finde på, hvad man mest af alt ønsker sig, kan man lægge hovedet i blød – eller hovedet på blokken. Så kan man tænke godt igennem, hvad man gerne vil have, og man behøver heller ikke lige at holde sig tilbage.

For tænk hvis man nu får det, man rigtig gerne vil have. Det skal man jo også åbne muligheden for, da man ellers kun kan ende med at blive ked af det. Når det er jul, eller man har fødselsdag, skal man have rigtig gode gaver, og de nærmeste vil som regel gøre alt, hvad de kan, for at glæde en. Find derfor frem til de bedste ønsker.