Er BDSM legetøj for alle?

bdsm legetøjDet korte svar er ja, men der er ingen tvivl om at man lige skal undersøge hvad det er inden. Det vil vi selvfølgelig lige hurtigt gøre for dig – alternativt kan du finde alt information omkring BDSM legetøj ved at klikke her.

BDSM legetøj er en form for legetøj voksne har i sengen, og det benyttes til at gøre sexlivet mere interessant, og af den grund vil du fuldstændigt opleve at du får et helt andet syn på din partner efter at I er startet på dette.

BDSM legetøj og udstyr til de frække

Faktisk er BDSM udstyr en forkortelse af: BONDAGE DISCIPLINE SADISM MASOCHISM og ved første øjekast lyder det måske voldsomt, men det er det på ingen måde sådan det i virkeligheden forholder sig. Man kan måske ledes hen imod, at det er farligt eller gør ondt – og det er også rigtigt, at det er et hjørne af BDSM legetøj, men der er også den mere pirrende og spændende del som er for alle.

Det er nemlig også en af årsagerne til at BDSM legetøj bare er fedt – og det er nået alle for alvor er begyndt at opnå, det melder alle de danske forhandlere af BDSM legetøj, de oplever virkelig et opsving på dette punkt.

 

Hvad er BDSM legetøj egentligt?

Som nævnt hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvad BDSM legetøj virkeligt er, så bør du som minimum lige finde plads til 10 minutter hvor du kan søge rundt på ovenstående side, her vil du nemlig finde en masse information om det, og dermed finde ud af om det er nået du tør begive dig ud i.

Det er og kan være utroligt frækt at blive bundet for eksempel – på den måde vil du opnå nye sider af dig selv i sengen, og det må da være befriende for på den måde lærer du virkelig hvad du kan lide og dermed bliver du langt bedre sammen med din partner.

Jeg gjorde selv det i min tid, at jeg valgte at købe nået til min partner og jeg, uden at min bedre halvdel vidste hvad der skete, og jeg skal lige love for, at min partner var yderst skeptisk omkring det, men jeg fik lokket hende for nu havde jeg jo købt det, så det ville da være åndsvagt ikke som minimum at prøve det af.

Det fede ved bdsm legetøj og sexlegetøj

Det gjorde vi, og jeg skal hilse og sige vi har brug det som forspil lige siden, og derfor har jeg meget hurtigt fået den tilgang, at hvis min partner og jeg synes det er fedt så er BDSM legetøj virkelig nået for alle.

Vi plejer at gøre det, at vi binder hinanden til sengen og klæder os ud i forskellige dragter, på den måde laver vi en form for rollespil og kan udeleve vores vildeste fantasier – og hold da op hvor det virkelig tænder os begge.

Vi snakkede faktisk om det her forleden, og blev hurtigt enige om, at vi ikke i lang tid har haft så god sex som det vi har nu.