Fysiurgisk massage

Hvad er fysiomassage?

En fysioterapeutisk massage er en type massage, der almindeligvis bruges til at behandle forskellige smerter og smerter. Den udføres normalt af en autoriseret fysioterapeut. Prisen for en fysiomassage kan variere afhængigt af længden af sessionen og sværhedsgraden af den tilstand, der skal behandles.

Fordelene ved fysiomassage

Fysiomassage kan give mange potentielle fordele, herunder smertelindring, forbedring af bevægelighed og fremme af afslapning. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er alle, der vil opleve de samme resultater af fysiomassage. Nogle mennesker kan finde det mere gavnligt end andre. Mange mennesker bruger fysiomassage til at behandle:

-Muskelspændinger

-Smerter i led og muskler

-Hold i nakken eller ryggen

-Skader forårsaget af idræt eller andre aktiviteter

-Smerter ved gigt

-Hovedpine

Hvad du kan forvente under en fysioterapi massage session?

Under en fysioterapi massage session vil fysioterapeuten vurdere din tilstand og udføre en række forskellige teknikker, der har til formål at lindre dine symptomer. Disse teknikker kan omfatte følgende:

-Æltning

-Mobilisering af leddene

-Tryk

-Pres

Efter sessionen vil massøren give dig råd om, hvordan du kan håndtere din tilstand og forebygge yderligere skader. De kan også anbefale andre behandlinger, f.eks. fysioterapeutiske øvelser, som kan hjælpe med at forbedre din tilstand.

Fysioterapi massage er en populær behandling af mange sygdomme. Den kan udføres af en autoriseret fysioterapeut og giver mange potentielle fordele. Hvis du overvejer denne type behandling, skal du sørge for at drøfte dine muligheder med din læge eller fysioterapeut for at se, om det er det rigtige for dig.

Hvad er prisen for en fysio massage?

Prisen for en fysioterapimassage kan variere afhængigt af længden af sessionen og sværhedsgraden af den tilstand, der skal behandles. Mange forsikringer dækker fysioterapibehandlinger, så sørg for at tjekke med din udbyder for at se, om denne type behandling er dækket. Men typisk er prislejet 400-600 kr.

Hvor ofte skal jeg få fysiomassage?

Der findes ikke noget facit på det her spørgsmål, for vores kroppe er forskellige – og gudskelov for det! Hyppigheden af dine fysioterapi massagebehandlinger afhænger af, hvor alvorlig din tilstand er, og hvor godt du reagerer på behandlingen. Din fysioterapeut massør vil udarbejde en behandlingsplan, der er skræddersyet til dine individuelle behov.

Se https://fysiurgisk-massage.dk/ for mere relevant indhold om fysio massage.